THODA THODA

Documentary
Poster

YEAR

2020

TEAM

Pau Pino
Mònica Casugas

DURATION

52’ (Documentary)
A3 (Poster)


✨️ Plata Laus Estudiants (2021)


(CAT)

Thoda Thoda (“una mica” en sànscrit) és una pel·lícula documental rodada a l’Índia durant cinc mesos. La peça pretén documentar la quotidianitat del Honey, el Dass, el Nilu i la Jaya en els seus espais de treball. És a partir del retrat de les seves feines que es genera un exercici de proximitat amb l’objectiu de mostrar la cultura, les zones on viuen i com transiten en aquestes. Presentar els protagonistes a l’espectador per poder apropar-los al subcontinent indi.

(EN)

Thoda Thoda ("a little" in Sanskrit) is a 5-month-documentary film shot in India. The piece intends to document the everyday life of Honey, Dass, Nilu and Jaya in their usual working environment. This portrait of their labor generates an exercise of proximity whose aim is to show not only their culture and living area but also how they transit in them. In conclusion, it is a way of introducing the protagonists to the viewers in order to bring them closer to the Indian subcontinent.

(ES)

Thoda Thoda (“un poco” en sánscrito) es una película documental rodada en la India a lo largo de cinco meses. La pieza pretende documentar la cotidianidad de Honey, Dass, Nilu y Jaya en sus espacios de trabajo. Es a partir del retrato de sus labores que se genera un ejercicio de proximidad con el objetivo de mostrar la cultura, las zonas donde viven y como transitan en estas. Presentar los protagonistas al espectador para poder acercarlos al subcontinente indio.© MÒNICA CASUGAS ALL RIGHTS RESERVED

INSTAGRAM / @MON.NIT