CAL SOCI

Visual Identity

Photography

YEAR

2022

TECNIQUE

Digital Print

PROJECT IN COLLABORATION WITH

Diana Mateo(CAT)

Cal Soci és un bar situat al barri de Sant Antoni de Barcelona. Després de molt temps treballant en el món de l’hosteleria, com a cambrer i cuiner, el Luxo i en Miqui van decidir crear el seu propi projecte. Amb l’essència dels bars d’abans però tenint en compte les dietes per a tothom, neix Cal Soci. Un bar de trobada on sentir-se com a casa, amb productes de temporada i cervesa ben tirada. En la identitat era important potenciar la idea de tradició des d’un punt de vista jove i fresc.

(EN)

Cal Soci is a bar located in the Sant Antoni neighborhood of Barcelona. After a long time working in the hostelry world as waiters and cooks, Luxo and Miqui decided to create their own project. Cal Soci is born from the essence of the good old fashioned bars and the need of having options for every kind of diet. A meeting bar where you feel at home, with seasonal products and well-drafted beer. In the identity it was important to promote the idea of tradition from a young and fresh point of view.

(ES)

Cal Soci es un bar situado en el barrio de Sant Antoni de Barcelona. Después de mucho tiempo trabajando en el mundo de la hosteleria, como camarero y cocinero, Luxo y Miqui decidieron crear su propio proyecto. Con la esencia de los bares de antes pero teniendo en cuenta todo tipo de dieta, nace Cal Soci. Un bar de encuentro donde sentirse como en casa, con productos de temporada y cerveza bien tirada. En la identidad era importante potenciar la idea de tradición des de un punto de vista joven y fresco.

© MÒNICA CASUGAS ALL RIGHTS RESERVED

INSTAGRAM / @MON.NIT